+40 (234) 704 704|social network:

  • ro
  • en

Proceduri de recuperare medicala

Verifica disponibilitate

In cadrul bazei de tratament al hotelului Perla oferim urmatoarele proceduri de recuperare medicala:
Pneumoterapie: ultrasonoaerosoli si inhalatii cu ape minerale prelevate zilnic din regiunea Izvoarelor statiunii Slanic Moldova
Hidroterapie: hidromasaj cu ape minerale, baie galvanica 4 celulara
Electroterapie de joasa, medie si inalta frecventa: ionizari, curenti diadinamici, curenti interferentiali, TENS, MENS, Trabert, unde scurte
Magnetoterapie
Laserterapie
Termoterapie: aplicatii cu parafina
Kinetoterapie & Masoterapie: masaj terapeutic (30 min sau 50 min), limfomasaj

Terapia Shockwave pentru durerea musculocheletala cronica (aparat BTL – 6000 SWT Topline – premiul Red Dot Design 2014) asigura ameliorare rapida si permanenta a durerii.
Este o solutie unica si non-invaziva pentru durerile musculoscheletale. Se recomanda doar trei pana la patru tratamente necesare saptamanal, iar o sedinta de terapie dureaza doar circa 10 minute.
Domenii de aplicare:
– ortopedie
– recuperare fizica
– medicina sportiva

Ca mecanism de actiune, unda de soc este o unda acustica care transporta energie de inalta intensitate catre punctele dureroase si catre tesuturile musculoscheletale ce prezinta afectiuni subacute, subcronice si cronice. Aceasta energie determina o serie de procese regenerative si reparatorii ale oaselor, tendoanelor si altor tesuturi moi.

Redobandirea mobilitatii & Accelerarea vindecarii

Cresterea productiei de colagen: Producerea unei cantitati suficiente de colagen este o conditie necesara pentru procesul de reparare a structurilor musculoscheletale si ligamentoase deteriorate.

Metabolism si microcirculatie imbunatatite : Tehnologia SWT accelereaza indepartarea metabolitilor nociceptivi, creste oxigenarea si alimenteaza tesutul deteriorat cu o sursa de energie. Aceste efecte duc la inlaturarea histaminei, a acidului lactic si a altor agenti iritanti.

Dizolvarea fibroblastelor calcificate: Tehnologia SWT dizolva fibroblastele calcificate si initiaza procesul de decalcifiere biochimica a principalelor depuneri de calciu sau a simptomelor secundare ale artrozei.

Indicatii terapeutice:
– Sindrom de tunel carpian
– Exostoze ale articulatiilor mici ale mainii
– Dureri de umar (calcificari, tendinite, sindrom de impingement)
– Sindrom tibian anterior
– Tendinita ahiliana
– Pinten calcanean
– Fasciita plantara